2010. április 4., vasárnap

Wefers Bistro Restaurant


Cím: Németország-48143. Münster, Bergstr. 67.
Asztalfoglalás: (+49) 2511-449-393
Látogatás: 2010.03.30.
Honlap: www.wefers-bistro.de

1. Külcsín: Münster szórakozó negyedében egyik étterem éri a másikat, így figyelni kell, hogy nehogy elvétsük célunkat. A kis patak partján lelünk rá, kellemes fénydekorációja már messziről látszik. A parkolás kissé bajos a kicsiny egyetemvárosban, mi például a Főtéri parkolóban álltunk meg, onnan is alig tíz perces sétával elérhető. A főbejárat előtt néhány asztalka található, ötletes megoldás, hogy a gyertyákat papírzacskóba csomagolják, így fényük szűrtebb, sejtelmesebb…

2. Belbecs: Belül minden hasonlít az Emsdetteni Wefershez. Kellemes dekoráció, pasztell színek, sok növény. Kis asztalok, kényelmes székek, mindenhol gyertyák.

3. Étkek: Az étlap teljesen megegyezik a másikkal. Hogy ne essek az ismétlés hibájába, így a helyi különlegességek napi ajánlataiból választottam a Cheeseburgert. Hatalmas volt, alig tudtam megenni, kellemesen friss zöldségekkel, hatalmas adag körettel. Nem biztos, hogy egészséges is egyben, de az íze valóban remek volt.

4. Italok: A nagyobb városi közönség miatt itt még szélesebb az italok választéka. Borok és párlatok széles kínálata jellemző, de mi ismét maradtunk a jól bevált sörnél… Meg kell említenünk az ajándék Sherryt, amit a pincér az étlapok előtt hoz ki.

5. Szerviz: Itt is fiatalos hölgyekből áll a csapat, szintén beszélnek angolul, kedvesek és mosolygósak. Úgy tűnik a cég munkaerő politikája egységes, a követelmény mindenhol azonos, az eredmény pedig az elégedett vásárló.

6. Árak: Helyi viszonylatban egyáltalán nem drága a hely, a i számunkra azonban ez inkább felső kategória.

7. Értékelés: A Wefers csapat második egysége is bizonyította, hogy mindent tudnak a remek vendéglátásról. A bájos egyetemváros Münster utcáit róva ezért igazán érdemes ide betérni!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 8 pont - Remek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése