2012. augusztus 3., péntek

Nagy Levin Étterem


Cím: H-1212. Széchenyi u. 92/b.
Asztalfoglalás: (+36-1) 278-06-94
Látogatás: 2012.08.01.
Honlap: www.nagylevin.hu

1.    Külcsín: Csepelen a lakótelep közepén található a Nagy Levin Étterem. Még a GPS számára sem egyszerű odatalálni, de aztán észrevesszük az eligazító táblákat, így végül könnyen megtaláljuk a helyet. Dicséretes, hogy a lakótelep közepén sikerült megoldani, hogy az étterem előtt hatalmas elkerített parkolóban hagyhatjuk az autónkat.

2.    Belbecs: A lakótelepi külső után éles kontraszt a belső megjelenés. Nagyon szép, stílusos az egész. Természetesen a Nagy Levin Rejtőre hajaz, viszont a kép zseniális, mert minden, még az ételek elnevezése is a Rejtői hősökhöz nyúlik vissza. Nagyon tetszik, hogy van egy háttér gondolat, és az még jobban, hogy ezt ennyire végig is viszik.

3.    Étkek: Az étlap nem igazén hosszú, de dicséretesen széles a választék. Szárnyasok, halak, sertés és marha ételek sorakoznak a lapon. Jómagam Rongy Elek rostélyosát választottam, jó ötlet volt. Az adag kellemesen nagy, az ízek teljesen rendben vannak. Gyula barátom csülköt kért, melyet Levin a börtönigazgatónak készített először… Lila párolt káposztával, mártásokkal és sült burgonyával, ahogy azt illik… Az igazán remek választás azonban Fülig Jimmy túrógombóca: csokival töltve, pirított mandulába forgatva, áfonyás tejföllel… Na, ezt bűn lett volna kihagyni.

4.    Italok: A szokásos választék mellett meg kell említeni a különösen gazdag bor kínálatot. Ez kimondottan tetszett. De nagyon finom volt Levin limonádéja is.

5.    Szerviz: Szerda este aránylag korán voltunk ott, így még nem sokan voltak rajtunk kívül, de szakértők szerint fő időben célszerű asztalt foglalni. A kiszolgálás gyors volt és profi, a pincérek jól végezték a dolgukat.

6.    Árak: Közepesen magas árszínvonal, de a minőség és az adagok méretének tekintetében teljesen rendben vannak.

7.    Értékelés: Sokan emlegették már a Levint, és igazuk volt. Kellemesen megvacsoráztunk, közben óriási TV-n néztük az Olimpiát, igazán jól éreztük magunkat. Érdemes visszatérni!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 7 pont – Haspárti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése