2013. december 7., szombat

Kandalló Kézműves Pub



Cím: H-1073. Budapest, Kertész utca 38.

Asztalfoglalás: (+36) 788-3568
Látogatás: 2013.11.30.
Honlap: www.kandallopub.hu

1.    Külcsín: A Kertész utcában bújik meg a hely, bár elég nagy kirakata van, ha nem keressük szándékosan, valószínűleg elsuhantam volna mellette. A cégjelzés olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy az már vicc.

2.    Belbecs: Tipikusan modern hely. Fehér fal, tele festegetve köszönésekkel, az étlappal, vagy ilyesmivel. Kellemesen minimál dizájn. Az asztalok jók, a székek kicsit a hely még inkább, én ültem az asztalfőn, ahol rendszeresen belém ütköztek. A hatalmas bárpult viszont szépen uralja a környezetet.

3.    Étkek: Borzasztóan rövid étlap van, az a néhány dolog is egymás variálása, így szinte mindent meg tudtunk kóstolni. A hideg előételek közül a libamájat választottuk, nagyon finom volt, de még nagyítóval is alig lehetett észrevenni az adagot. Ez vicces… Ellenben a meleg előételként felszolgált grillezett kecskesajt valami frenetikus finom volt a mogyorós-balzsamecetes salátával. Aztán jöttek a hamburgerek: és itt áll el a szavunk. Talán, ha öt féle van, azok is csak egymás variációi, főleg méretben. Viszont az ízük felejthetetlen. A hús épp úgy van sütve, ahogy kértük, omlós és puha. A mellé adott zöldségek ízlésesen apróra vágva, olvasztott sajt és minimál sült krumpli. Remek ízhatás, már a megjelenés is csodás. Ezt valóban érdemes tesztelni!  

4.    Italok: A késműves dolgok a különlegesek. Gyümölcslevek, szörpök, limonádék, sörök és borok egyaránt. Timi konyakos-meggyes sört ivott, nagyon jó volt, Ferike és Peti a 61 fokos boszorkány pálinkát tesztelték, én pedig a gyömbéres-citromfüves kézműves szörpöt. Végre egy hely, ahol a szokásos választék mellett ilyen különleges ízeket is kóstolhatunk!

5.    Szerviz: Fiatal gyerekek. Aránylag gyorsak, de még véletlenül sem mosolyog senki. Már érkezéskor közölték, hogy 11-től buli lesz, ennek az előkészítése láthatóan elvette minden energiájukat. Tíz perccel előtte meg is jelentek és közölték, hogy most akkor elviszik az asztalunkat, mert kell a hely, úgyhogy fizettünk és távoztunk. (Szóltak előre, nincs harag…)   

6.    Árak: Normál, középarás hely.

7.    Értékelés: A választék minimál, de az ízek el vannak találva, ezért érdemes kipróbálni a helyet!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 8 pont - Remek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése