2014. május 9., péntek

Flörti dancing



(Cuban Fury)
Színes, magyarul beszélő, angol vígjáték, 98 perc, 2014
Rendező: James Griffiths
Főszereplők: Nick Frost, Rashida Jones, Ian McShane, Wendi McLendon-Covey, Chris O’Dowd, Olivia Colman, Alexandra Roach

Bruce helyes kisfiú volt, aki húgával bajnok salsa táncos párt alkotott. A nagy verseny előtt azonban egy csapat fiú jól helybenhagyja, ő pedig feladja álmait… Ma egy gépész vállalatnál dolgozik. Egy napon új főnöknő érkezik a csapathoz, és Bruce rögtön beleszeret. A lányt egyetlen dologgal tudja meghódítani: ő is lelkes táncos. Így hát a mára alaposan meghízott fiú visszatér az egykori tánciskolába, hogy megint formába kerüljön. Csakhogy már semmi sem a régi. Sok különös fazont talál ott is, miközben barátai sem igazán értik meg…

James Griffiths csinált egy mai mesét. Az egykori tehetségről, aki mára nagyon alább adta, de meg megdolgozik a sikerért, így végül persze, hogy elnyeri a királylány kezét… Kissé kiszámítható, de mégis kedves film, hiszen a meséket épp ezért szeretjük.

Jók a felvételek, és a latinos táncos jelenetek igazán pezsgőek. Nem értek a salsához, így nem tudom, hogy mennyire prof, amit látunk, egy biztos: zseniális hangulatot csinálnak a táncjelenetek!

Nick Frost kiváló erre a szerepre, és alkatához képest szerintem igazán remek táncos is! Rashida Jones persze inkább szép, mint tehetséges, viszont Ian McShane kellően bölcs és utálatos.

Röviden: ez egy jól összerakott kedves vígjáték, sok dögös tánccal és néhány remek poénnal.
Értékelés: 1 (Agyhalál) - 10 (Csoda!) skálán: 7 pont – Kellemes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése