2014. július 30., szerda

Szerelemre hangszerelve



(Begin Again)
Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 104 perc, 2013
Rendező: John Carney
Főszereplők: Keira Knightly, Mark Ruffalo, Catherine Keener, Hailee Steinfeld, Adam Levine, Mos Def, Maddie Corman

Dan producer, aki elvesztette az állását. Greata zenész, aki elvesztette a kedvesét. Az élet gondoskodik arról, hogy épp a megfelelő pillanatban találkozzanak. Elhatározzák, hogy egy lemezt készítenek, de ebben semmi sem a hagyományos értelemben működik. De ez nem gond, hiszen, mint tudjuk, az őrület mindig társakra talál… Így aztán megkezdődik a legfurcsább lemezfelvétel, amit valaha láttunk. Miközben persze szép sorban mindenkinek rendeződik az élete…

John Carney csinált egy biztonságos filmet. Kellemesen romantikus, kedvesen vicces, remek zenékkel és kiváló színészekkel. Nincs benne semmilyen nagy dobás, nincs benne semmi hatalmas gondolat – egyszerűen jó megnézni, mert egy nagyon kellemes estét garantál.

Keira Knightly remek, mint általában. Furcsa, mert ez a nő tényleg nem szép, mégis elképesztő a kisugárzása… Mark Ruffalo viszont frenetikus, mint mindig. Nagyon tehetséges és remekül játszik. Mellettük a többiek csak epizodisták, de egy kiemelést megérdemel Hailee Steinfeld, akit még biztosan jó szerepekben látunk majd viszont.

Remek kikapcsolódás, igazi romantikus családi film, érdemes megnézni!
Értékelés: 1 (Agyhalál) - 10 (Csoda!) skálán: 8 pont – Jó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése