2009. december 28., hétfő

Németország, Burghausen - Chilli's Pub


Cím: Németország-84489. Burghausen, Marktler Str. 5.
Asztalfoglalás: (+49) 8677-877550
Látogatás: 2009.12.07.
Honlap: www.chillis-bar.de


1. Külcsín: Burghausen főutcáján, csupán 10 méterre a Brathendl vendéglőtől található ez a különös bár és étterem. Szintén a nagy ház aljában, a parkolás szintén nem gond. Azért sokat elárul az ajtó belsejére kifüggesztett tábla, mely a hely csendes elhagyására figyelmeztet a fentebb lakók érdekében.

2. Belbecs: Modern a belső, igazából jellegtelen. Kisebb asztalok vannak mindenfelé, de a dekoratőr nem vitte túlzásba a dolgot. De ez nem is gond, az ide betérők inkább egy jó sörre vágynak, mint népi hímzésekre a falon. A közönség jól láthatóan fiatalosabb, tipikusan nem egy családi vendéglőről van szó.

3. Étkek: Kettős a választék. Tekintve, hogy a főnök indiai, így aztán az étlapon a bajoros ételek mellett megtaláljuk az indiai konyha fogásait is. Steak, hamburger vagy vajas csirke, itt mindenki talál kedvére valót. Ezúttal a helyi hamburger specialitás mellett döntöttem, de rossz volt a választás, mert egy kicsit száraz, jellegtelen darabot kaptam. Pedig a steak híresen jó itt, meg az indiai ízeket is dicsérik. Ezúttal tehát rosszul választottam.

4. Italok: A szokásos sör és bor választék mellett említést érdemel a koktélok igen népes tábora is. A betőrő látogatók számára ráadásul délutánonként Happy Hour van, tehát egyet fizet-kettőt kap akció. Aki szereti, ne habozzon!

5. Szerviz: Furcsa indiai emberkét bajor népviseletben látni, de ez itt megadatik. A főnök vidám ábrázatához illenek a pincér lányok is: kedvesek, mosolygósak.

6. Árak: Közepes árfekvésről beszélhetünk.

7. Értékelés: Ezúttal rosszul választottam, de a hely maga kellemes, megér majd egy újabb próbát, hogy a híres steak-et is megízleljük!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 6 pont - Kellemes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése