2009. december 30., szerda

Papaya Pizza & Cafe


Cím: H-2092. Budakeszi, Fő tér 5.
Asztalfoglalás: (+36) 23-451-949
Látogatás: 2009.12.29.
Honlap: www.papayapizza.hu


1. Külcsín: Budakeszi Fő utcáján egy elegáns étterem hátsó bejáratánál található a pizzéria, amely egyrészt az étterem mellett üzemel egyfajta gyorsétteremként, másrészt specializálódik főleg a házhozszállításra. Rögtön a bejárat mellett található az ingyenes parkoló, ez jelentősen megkönnyíti dolgunkat.

2. Belbecs: Két kicsi helység az egész csupán néhány asztallal, jól láthatóan nem a hosszú beszélgetésekre specializálódott hely. A dekoráció szinte semleges, ám nagyon kellemes. Nem hivalkodó, diszkréten elegáns környezetet biztosít egy gyors ebédhez vagy vacsorához. Számomra kimondottan szimpatikus ez a visszafogott elegancia.

3. Étkek: Vannak levesek és főételek is, sőt az étterem étlapjáról is rendelhetünk. De a ház fő attrakciója a pizza, így én is ezt választottam. Méghozzá egy igazi házi különlegességet: hagymás-mustáros csülökkel töltött calzone pizzát kértem. Na jó, ez kimondottan nem egy fogyókúrás étel, de el kell mondanom, hogy nagyon könnyed volt az egész, az ízek remekül harmonizáltak egymással. Kellemes a desszert választék is, ezúttal a sok extra között az egyszerű túrós palacsintát választottam, nagyon finom volt, kimondottam szimpatikus számomra, hogy nem volt teletömve mazsolával.

4. Italok: A szokásos alkoholos és üdítő választék mellett az igazi specialitás a házi limonádék és házias szörpök választéka. Ezúttal a bodza szörpnek szavaztam bizalmat: megérdemelte. Kellemesen édes de üdítő volt.

5. Szerviz: Miután a hely maga kicsi, a személyzet egy kedves hölgyből állt. Mosolygós, ajánlott és lehetett adni a véleményére. Egy tévedés is történt: valamiért kis méretű pizzát kaptam (kevés olyan hely akad, ahol nem feltételezik rólam, hogy elbírok a nagy adaggal…), ezt a helyzetet gyorsan és kedvesen kezelte, rám bízta a választást, így nem maradt rossz szájíz bennem. Profi volt!

6. Árak: Alsó kategóriás árakat találtunk, teljesen rendben van az ár-érték arány. Valószínűleg ismét azt kell mondani, hogy Budapest határán belül ez a hely simán drágább lenne…

7. Értékelés: Szorított az idő, így gyorsan akartunk enni. Ezt kellemes környezetben, jó kiszolgálással tehettük és nagyon jól laktunk. Ide biztosan visszatérünk még!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 7 pont – Haspárti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése