2012. július 22., vasárnap

LOL


Színes, feliratos, amerikai romantikus film, 97 perc, 2012
Rendező: Lisa Azuelos
Főszereplők: Mikley Cirus, Ashley Greene, Douglas Booth, Demi Moore, Ashley Hinshaw, Adam G. Sevani

Lola tipikus mai tini. Lázad a szülei ellen, harcol a barátaival és állandóan szerelmes. De egy tini életében melyik is egyszerű? Megy a keverés, sok a félreértés és állandó a titkolózás… Ennél többet erről a sztoriról nem lehet többet mondani, mert nincs. Figyelemmel kísérhetjük egy csapat totál idióta tini mindennapjait… Kiegészítve egy Párizsi kirándulással, melyben ugyan Párizst alig látjuk, de azt azért megtudjuk, hogy minden francia idióta.

Lisa Azuelos csinált egy filmet, melynek egyértelmű célközönsége a tinik hada. Ők élvezni fogják ezt a filmet, mindenki más szenvedni fog tőle… Pedig annyira nem is rossz. Végül is remekül bemutatja a mai tinik világát, akik nem is tudnak élni mobil és laptop nélkül. Egyébként a világuk épp olyan, mint a miénk volt annak idején: hazugságok, félelmek és bulik kísérik az útjukat.

Jó a fényképezés, jó a zene, és kimondottan jók a felnőtt szereplők. Demi Moore nagyon jól csinálja az anya szerepet, a baráti körben pedig igen súlyos poénok hangzanak el. Sőt, jók a gyerekszereplők is. Ashley Hinshaw például rendkívül szép és nagyon tehetséges. Játéka természetes és kedves. Csak egyetlen problémám van: az pedig épp a főszereplővel. Miley Cirus jelenségét sosem értettem, de eddig elfogadtam, hogy kedves kis tini. De már nem az. Ló feje van, amit egy igazi paripa is megirigyelne. Ráadásul azon annyi a smink, amit még egy hetven éves díva sem kenne magára, hogy takarja a ráncait. Ehhez képest viszont komolyan tehetségtelen… Szerencsére mindenki más jó, így feledtetik a főszereplő tehetségtelenségét.

Egyszer nézhető könnyed vígjáték, melyben talán jobban megértjük majd a tinik elvarázsolt világát… Szerencsére van benne annyi poén, hogy el lehessen viselni…
Értékelés: 1 (Agyhalál) - 10 (Csoda!) skálán: 5 pont - Közepes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése