2013. július 20., szombat

Nagyfiúk 2



(Grown Ups 2)
Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 101 perc, 2013
Rendező: Dennis Dugan
Főszereplők: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James, Maria Bello, David Spade, Steve Austin, Taylor Lautner, Steve Buscemi

Az első részben az egykori barátok újra találkoznak. A mostani részben mindenki hazaköltözik a kisvárosba, ahol a gyerekek bringával mehetnek iskolába. Ennél többet erről a filmről nem lehet elmondani. Nincs története, csak véresen ciki jelenetek sora alkotja az egész sztorit.

Dennis Dugan összegyűjtött eszement mennyiségű jó nevű színészt, de ahelyett, hogy jutalomjátékot adott volna nekik, inkább belekergette őket egy rémesen rossz szerepbe. A filmben nagyjából egyetlen jó poén van: a retró bulin megjelenő vendégek jelmezei. Ezen túl semmi. Poénok helyett csak kínosan kellemetlen, ámde borzasztóan undorító altesti humor tobzódása zajlik minden értelem vagy gondolat nélkül. Szimplán undorító. Az egyetlen jó jelenet az áruházban kinyíló csónaké, de ezért meg kár megvenni a jegyet.

Az, hogy Adam Sandlertől erre futja, nem lep meg. Kiégett, unalmas, semmi újat nem tud adni. De például Salma Hayeket el nem tudom képzelni, mi motiválta, hogy részt vegyen ebben a borzalomban. A többiekről nem is beszélve.

Unalmas, gusztustalan, cseppet sem szórakoztató. Jogosan merül fel a kérdés az olvasóban: vajon miért ültem be rá…? Nos, jómagam is ezen gondolkodom…
Értékelés: 1 (Agyhalál) - 10 (Csoda!) skálán: 4 pont - Nézhető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése