2009. november 24., kedd

Csülök Vendéglő és Rendezvényterem

Cím: H-1041. Budapest, Reviczky u. 36.
Asztalfoglalás: (+36) 1-230-9182
Látogatás: 2009.11.23.
Honlap: www.csulokvendeglo.hu

1. Külcsín: Újpest szélén a régi lakótelep közepén található ez a kisvendéglő. Igazi hangulatos, régies étterem, ahol ma is rengeteg környékbeli fizet elő elviteles ebédre vagy helyben fogyasztható menüre. A két nagy lakóház között ingyen parkolót találunk, bár néha nem könnyű a közelben parkolni. Az első kihívás persze, hogy megtaláljuk a helyet, mert rejtélyes okból a vendéglőt népszerűsítő szórólapra az étlapot rányomták, de a címet nem. Viszont a honlapjuk sem működik, már az első oldalon lefagy, így aztán leleményesnek kell lennünk, ha itt szeretnénk enni.

2. Belbecs: Eredetileg tipikus, régies lakótelepi étterem volt, de aztán kiválasztották a helyet Gianni és csapata nagy átalakító műsorába, így ma már sokkal kifinomultabb lett minden. Igényes és színes a dekoráció, igazán kellemes a külső. Három külön teremből áll az étterem, így aztán nagyon alkalmas bármilyen típusú rendezvények megtartására is.

3. Étkek: Kellemesen széles a választék, van itt sok minden, mi szem-szájnak ingere. Két dolgot azonban mindenképp ki kell emelnünk. Az egyik a szerb ételek választéka, ami igazi ínyencség. A másik a névadó csülök. Többféle csülkös étel közül választhatunk, sőt a napi ajánlatok között is mindig akad ilyen ínyencség. Az ételek általában is nagyon finomak, de a csülköt legtöbbször igazán jól készítik el. Legtöbbször mondom, mert ma például kicsit zsírosra sikerült. Bár az adagok kellemesen nagyok, a mellé rendelt vegyes savanyúság például kicsi volt és minősége sem volt fényes. Pedig a részletek fontosak.

4. Italok: Teljesen hagyományos a választék, ahol a gépi üdítőt valóban sok citrommal és nagy pohárban szolgálják fel. Ez pozitív!

5. Szerviz: A személyzet részben régi arcokból, részben fiatalokból áll. Kedvesek és profik, mosolyra azonban ne számítsunk, így aztán az az érzésünk marad meg, hogy valami nem volt igazán tökéletes a történetben…

6. Árak: Alsó-közép kategóriás árak, az étkek mennyiségének és minőségének ismeretében nagyon helyén van a dolog.

7. Értékelés: Megszépült, családias kisvendéglő, finom ételekkel és közönyös kiszolgálással. Fogyókúrázóknak semmiképp sem ajánlott, csülökpártiaknak kötelező! Az egyenletesebb minőségért még tenni kell pár lépést.

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 6 pont - Kellemes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése