2009. december 24., csütörtök

Champs Sport Pub


Cím: H-1074. Budapest, Dohány u. 20.
Asztalfoglalás: (+36-1) 413-1655
Látogatás: 2009.12.23.
Honlap: www.champs.hu


1. Külcsín: A Dohány utca első sarkán található egy kapualj, itt kell lefelé menni. A föld színe alatt aztán egy kis csoda vár minket. Azonban ügyelni kell arra, hogy a bejáratot megtaláljuk, mert csupán egy ajtó az egész. A parkolás a környéken sajnos nehezen oldható meg, viszont igen drága, így aztán érdemes tömegközlekedéssel érkezni.

2. Belbecs: Egy hihetetlen furcsa és kaotikus helyen találjuk magunkat. Nagyjából 3 hosszúkás teremmel, melyek U alakban helyezkednek el. Oldalt boxok, illetve asztalok, a „nagyterem” végében pedig tánctér van kialakítva. Nappal asztalokkal persze… Itt minden a sportról szól. Az étterem tulajdonosai is kiemelkedő sportolóink, így ez nem is csoda. Az egyes boxok is róluk szólnak: van itt az uszodai startkövet formázó asztal körben csempével, van a sivatagi autós túrát idéző dekoráció meg minden más. A falakon pedig zászlók, cikkek, képek erdeje és minden létező helyen serlegek, érmek és egyéb sportos kegytárgyak. Akár egy múzeum. Hihetetlenül kaotikus az egész, és mégis jó érzés itt helyet foglalni. Minden boxhoz külön TV van, ahol a minket érdeklő sporteseményeket kísérhetjük figyelemmel, így akár asztalonként másnak drukkolhatunk. A táncterem helyén pedig óriási kivetítő van a különleges eseményekhez. Persze este néhány mozdulattal minden átalakítható és jöhet a buli: DJ. Schneider hajnalig nyomja a slágereket. Társaságunk számtalan emlékezetes szülinapi bulit rendezett már itt és mindegyik remekül sikerült.

3. Étkek: Sportolókról szól minden, így aztán az ételek válogatott alapanyagokból készülnek, sokkal inkább fitt fogások találhatók a választékban. Az étlapon pedig minden egyes fogás mellett piktogram figyelmeztet, ha ez most megeszed, akkor ennyi perc futásra /aerobicra /kerékpározásra vagy úszásra lesz szükség, hogy ledolgozd… Hmmm, kicsit perverz a dolog. Kiemelést érdemel a tatár, az mindig nagyon finom, ezúttal pedig 62 perc kerékpározás árán a fetás csirkét választottam. Az adagok nagyok, az ízek háziasak, és bár a hely elsősorban nem étterem, mégis igazán jól lehet itt lakni.

4. Italok: Pub lévén a dolog itt kezd érdekes lenni. Elképesztő az italválaszték: rövidek, pálinkák, koktélok, borok és sörök, gyakorlatilag szerintem itt minden van, ami folyik és jókedvet csinál. A sportot néző közönség nagyrészt külföldi, így számukra a korsó sörnél gyakorlatilag megáll az élet, de az ínyencek itt aztán tényleg válogathatnak.

5. Szerviz: A csapat mindig fiatal és mosolygós lányokból áll, akik egy idő után fel is ismernek. Kedvesek, gyorsak és még az őrülten drukkoló félrészeg (vagy teljesen) angol drukkereket is kordában tudják tartani. Kemény munka, de nagyon jól csinálják.

6. Árak: Közepes árakról beszélhetünk. Az ételeket aránylag olcsón kapjuk, aztán a számla végösszege a letöltött alkohol mennyiségétől függ majd…

7. Értékelés: Többször jártunk már itt. Bulik, partyk vagy csak egy sima vacsora ürügyén, de sosem kellett csalódni ebben a helyben. Igazán ajánlom mindenkinek, de főleg sport rajongóknak és buli szeretőknek!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 8 pont - Remek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése