2009. december 2., szerda

GURU Szendvicsbár


Cím: H-1024. Budapest, Lövőház u. 11.
Asztalfoglalás: (+36) 212-3909
Látogatás: 2009.12.02.
Honlap: www.sandwichguru.hu


1. Külcsín: A guru egy új gyorsétterem hálózat. Eddig a Mamut II-ben élvezhettük, most új üzletet nyitottak az Allee bevásárlóközpontban. Tekintve, hogy plázákban van, ezért a külső megjelenés egyszerű, főleg a zöld szín dominál. A parkolás pedig nem gond.

2. Belbecs: Ha pláza, akkor csili-vili minden. A Guru megjelenésében a zöld szín dominál, utalva persze a salátákra, és más egészséges ételekre. Kis asztalok, aránylag kényelmes székek és fotelek, minden olyan fiatalos, fittnesses... A szokásos gyorséttermi külsőségek, de a jól ismert piros cégekhez képest számomra sokkal megnyugtatóbb, így kellemesebb a megjelenés.

3. Étkek: A választék egyszerű, de azon belül széles. Vannak szendvicsek, ezek mindig két változatban: 30 cm-es bagett hidegen, vagy 20 cm-es cipó frissen sütve. Én a meleg változatot szeretem… Aztán tortillák, wrap-ek, saláták és tálak. Nem csak vega ételek vannak, hiszen minden típusból vannak húsos verziók is, persze ez főleg csirkét jelent. A saláták választéka igen dicséretes, sok egészen különleges is van, említést érdemel például a citrus saláta. Aztán vannak a boxok és tálak, melyek az összes étel különböző kombinációi. Kiemelést érdemelnek az olasz és mexikói verziók, csupa eredeti alapanyaggal. Végül ki meg kell említenem személyes kedvencemet: a hagyma torony egyenesen csodálatos. Rántott hagymából ilyen finomat még tán sosem ettem… végére pedig választhatunk sütikből és óriás palacsintákból, a menü tehát teljes.

4. Italok: Az egészség a jelszó, így aztán szép a választék juice-okból és turmixokból, de a hagyományos szénsavas üdítőket is megtaláljuk.

5. Szerviz: A személyzet nagyon fiatal, talán még ettől lelkes és vidám. Gyorsak, ajánlanak, ami számomra megnyugtató. Meg kell említenem, hogy a Guru bővül, egyre jelentősebb a kiszállítás és a party szerviz is, tehát a kedvenc ízeinket akár otthon is élvezhetjük.

6. Árak: Közepes árak, a gyorséttermi fronton szokásos színvonallal.

7. Értékelés: Kellemes hely, gyorsan lehet enni finomat, ami akár még egészséges is. Ha már egyszer gyorsétteremben kell étkeznünk, százszor inkább egy jó saláta, mint a jól megszokott óriási hamburgerek. Remélem a hálózat gyorsan terjed majd és egyre több helyen ülhetünk be a „zöldbe”. Igazán ajánlom a helyet!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 7 pont – Haspárti

1 megjegyzés:

  1. A jeges tea - teából, jégből és gyümölcsökből NAAAAAAAAAAAGYON finom!

    Külön pozitívumként értékelendő, hogy az elrontott rendelés (vega helyett húsos pannini) fintorgás és vállrándítás nélkül került azonnal cserélésre.

    Garantáltan visszamegyek!

    VálaszTörlés