2009. december 5., szombat

Szamóca Cukrászda


Cím: H-1165. Budapest, Bökényföldi út 5.
Asztalfoglalás: (+36) 30-200-16228
Látogatás: 2009.12.03.
Honlap: www.szamoca.eu


1. Külcsín: Budapest széléhez közeledve a kertvárosban, két kis utca sarkán található ez a nagyon kellemes cukrászda. Kicsit régies hangulatot idéz a ház, nyáridőben pedig sokkal jelentősebb a kerthelység, napellenzővel, ahogy illik. A parkolás nem gond, szabadon állhatunk az utcán.

2. Belbecs: Kicsi a helység, sokkal inkább elvitelre készülnek a finomságok. Azért néhány kicsi és kerek asztal van, pont mint a boldog békeidőkben. Különösebb jelleget nem fedeztem fel, a hely egyszerű, de nagyon tiszta.

3. Étkek: Mindenféle sütit, tortát, krémet és persze fagyit találunk a választékban. Torából igen nagy a választék, különösen az alkalmi kreációkból. Minden szép és gusztusos, ami feltűnő, az a méret. Mert itt nem az adagok csökkentésével emelnek árat. A sütemények szép nagyok, viszont nagyon finomak. Kiemelést érdemel a meggyes pite: amerikai hagyományokat idéz, omlós és nagyon finom volt. Nyáron a fagyiért messziről is elzarándokolnak ide a vendégek, ezt most nem teszteltük.

4. Italok: Teljesen hagyományos üdítő választékot találunk, dicséretes, hogy a gyümölcslevek választéka számottevő.

5. Szerviz: Ebben az év és napszakban csupán egy fiatal hölgy tartózkodott a pult mögött. Valószínűleg fáradt volt, mert mosolyra nem futotta, viszont a termékekről sem beszélt túl sokat, hiába kérdeztem az egyes titokzatos nevű készítmények mibenlétéről. Valószínűleg csak rossz pillanatot fogtam ki, de azért egy kis kedvesség jól esett volna.

6. Árak: Közepesek az árak, az adagok méretéhez képest teljesen rendben vannak.

7. Értékelés: Ígéretes választék, nagyon finom ízek, kár, hogy a kiszolgálás gyatra volta elrontotta az összhangot. Érdemes betérni és bevásárolni, mert a minőség jó. Otthon meg csak lesz valaki, aki örül nekünk…

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 6 pont - Kellemes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése