2010. január 9., szombat

Don Salvatore Pizzeria Ristorante Italiano


Cím: H-2890. Tata, Építők parkja
Asztalfoglalás: (+36) 20-466-3107
Látogatás: 2010.01.09.
Honlap: www.donsalvatorepizzeria.hu


1. Külcsín: Tatán, az Öreg-tó partja mentén található Építők parkjában van az igazi olasz ételek étterme. Erről gondoskodik Salvatore, az olasz főnök, aki egy személyben a szakács is. A hely nagyon kellemes, a tó csodaszép partján az év minden szakában jól esik egy romantikus séta, persze azért most nem a kerthelységben foglaltunk helyet. A parkolás a fák alatt könnyedén és ingyenesen megoldható.

2. Belbecs: Ez a hely nem a külsőségekkel hódít. Egyszerű műanyag székek, kis asztalok, valóban a nyári vendégségre készül itt minden. Az összes dekoráció a falakon található néhány olasz focista mez és relikvia.

3. Étkek: Tészták és pizzák alkotják az étlap nagyobb részét, csupán néhány egyszerű csirke étel található a választékban. A saláták választéka lehetne nagyobb is… Én a hagymás-rukkolás-kolbászos penne tésztát választottam, ami remek ötletnek bizonyult. A ragu kellemesen pikáns és csípős, a kísérőként feltálalt friss pizza kenyér remek ötlet.

4. Italok: Egészen szokványos választék a Pepsi család üdítőivel, sörökkel és rövidekkel. Talán néhány igazi olasz bor feldobná a választékot.

5. Szerviz: Néhány nagyon fiatal, ám nagyon kedves ifjú hölgy alkotja a személyzetet. Profik, kedvesek és gyorsak. A háttérben pedig ott áll az olasz tulaj és felesége.

6. Árak: Kimondottan olcsó a hely, az ételek mennyiségének és minőségének ismeretében ide nagyon megéri betérni.

7. Értékelés: Az jöjjön ide, akinek nem a külsőségek számítanak. Egyszerű körülmények között, gyorsan ehetünk finomat egy festői környezetben… Érdemes visszatérni!

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 6 pont - Kellemes

1 megjegyzés:

  1. Tatabányán megnyílt a második Don Salvatore a Sárberki lakótelepen.

    VálaszTörlés