2010. január 22., péntek

KataPult Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

Cím: H-1037. Budapest, Bécsi út 271. (Fórum Irodaház)
Asztalfoglalás: -
Látogatás: 2010.01.22.
Honlap: www.katapultforum.hu


1. Külcsín: Budán, a Fórum Irodaház fölszintjén található ez a hagyományosnak mondható gyorsétterem. (A Fórum csupán egy sarokra van az Euro Centertől és az 1-es villamos végállomásától.) A vadonat új irodaház impresszív hófehér épülete már messziről látszik, könnyű észrevenni. A parkolás az épület körül kialakított ingyenes parkolóhelyeken könnyen és ingyenesen oldható meg.

2. Belbecs: Nagyon letisztult, egyszerű de nagyon tiszta és trendi a kinézet. A fő attrakció a pult, mely az étkeket rejti. Ezek naponta változnak, sőt napszakonként is, hiszen 7,30-18,00-ig tartanak nyitva, így reggeli, ebéd és délutáni édesség egyaránt fogyasztható itt. Fehér, barna és narancs színek dominálnak, így aztán kellemesen elegáns az étterem, így akár egy üzleti étkezést is le lehet itt bonyolítani.

3. Étkek: Reggelire szendvicsek, rántották és saláták kérhetőek. Ebédre aztán nagyon kibővül a választék: levesek, főzelékek, frissensültek és készételek egyaránt választhatóak. Személyes kedvencem a rakott krumpli, ez eddig mindig bejött. De finomak a töltött húsok, és említést érdemel a palacsinta választék is.

4. Italok: A kávézó részben természetesen komoly választék van a különböző fajta kávékból, egyébként hagyományos üdítőket kérhetünk, valamint teákat és említést érdemel a különleges ásványvizek szokatlanul nagy választéka.

5. Szerviz: Csupa kedves és mosolygós ifjú vár ránk, persze főleg hölgyek. Persze itt nincs nagy lehetőség a személyes kapcsolat kialakítására, mégis érdemes hallgatni az ajánlásokra. A csapat profi és kedves, jó ide visszatérni.

6. Árak: Középáras étterem. Gyorséttermi szinten az ára rendben vannak.

7. Értékelés: A régi jól bevált önkiszolgáló éttermek hagyományait követi, kedves a személyzet, tényleg jó ide visszatérni. Az adagok mérete változó, az ízek azonban általában jók. Persze ez nem egy ideális családi vendéglő, de egy gyors munkaebédre tökéletesen alkalmas.

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 6 pont - Kellemes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése