2013. április 17., szerda

G.I. Joe - Megtorlás



(G.I.Joe: Retaliation)
Színes, magyarul beszélő, kanadai-amerikai sci-fi akciófilm, 110 perc, 2013
Rendező: Jon M. Chu
Főszereplők: Channing Tatum, Dwayne „The Rock” Johnson, Bruce Willis, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, Walton Goggins, Arnold Vosloo, Elodie Yung, Ray Park

Az első részben megismert különleges egység folytatja harcát a Kobra ellen, de közben meg kell küzdeniük saját Kormányuk felől jövő veszéllyel is. Üldözések, lövöldözések, hangos szóváltások és filmtrükkök… Nagyjából ennyit lehet elmondani a filmről.

Jon M. Chu rendező folytatja a sikeres történetet, de hamar rájön, hogy az eredeti színész gárdában nincs elég élet és ezért a banda nagyobb részét élből ki is rúgta. A maradékot pedig felturbózta Bruce Willisssel és a Sziklával, az ő szerepeltetésük biztos sikert kódol.

Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy az egész sztori folyam egy hatalmas összevisszaság. Annyi itt a különleges figura, hogy már képtelenség őket nyilvántartani. Ráadásul az sem egyértelmű, hogy ki a jó és ki a rossz, mert néhányan ingadoznak.

Ennek ellenére a film dögös, van benne egy csomó jó küzdelem, meg néhány jó poén, akinek ez elég, az nézze meg. A többiek válasszanak mást…
Értékelés: 1 (Agyhalál) - 10 (Csoda!) skálán: 5 pont - Közepes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése