2013. május 27., hétfő

W 35



Cím: H-1075. Budapest, Wesselényi u. 35.
Asztalfoglalás: (+36-1) 796-5310
Látogatás: 2013.05.25.
Honlap: www.w35.hu

1.    Külcsín: A Wesselényi utcában egy icike-picike kirakat mögött található meg az étterem. A parkolást igen nehéz megoldani, viszont roppant, és legalább este 8-ig fizetős…

2.    Belbecs: Az egész helység nagyon kicsi, talán, ha 4*2,5 méter. Van benne 5-6 nagyon kicsi asztal, meg egy kiszolgáló pult. A megjelenés ezáltal értékelhetetlen.

3.    Étkek: Az étlap nagyon rövid. 4 féle hamburger, 4 féle szendvics, 4 féle burrito és quesedilla, meg néhány ínyencség. Nem a választékkel operálnak, az biztos. Előételnek megkóstoltuk a töltött Jalapeno paprikát frissen sütve – ez mennyei volt, csak a koktél szósz volt kevés. Ezután következett egy extra burger. Nagy volt, tartalmas, de a fogyaszthatósága gyenge, mert minden szósz kifolyt belőle. Kár, pedig a hambi maga jó lett volna. Péter egy burritót fogyasztott, ez szintén frissen készült, de volt igazán jó. Mindenképp pozitív, hogy minden frissen készül, ugyanakkor negatív, hogy mindenre sokat kell várni.

4.    Italok: Van egy hatalmas hűtő, benne mindenféle üdítők, aztán szevasz. Ennek ellenére a hideg üdítőt sokáig kellett keresni.

5.    Szerviz: Ilyen utolsó paraszt kiszolgálásban már rég volt részünk. Üres volt a helység érkezésünkkor, a pult mögött áll kb 20 éves gyerek viszont egy haverjával diskurált, ezért még visszaköszönni sem volt ideje. Megnéztük az étlapot, majd konstatáltuk, hogy itt ugyan nincs kiszolgálás, ezért a fél méterre levő pulthoz mentünk, ekkor hajlandó volt ránk tekinteni, persze kellően lekezelő módon. Kérdéseinkre unottan válaszolt. Ifjú koromban simán üvöltöttem volna, most már csak legyintek az egészre.

6.    Árak: Közepes árfekvés, mintha egy gyorsétteremben étkeztünk volna.

7.    Értékelés: Részemről nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy ide még egyszer betegyem a lábam, de döntsön a kedves olvasó…

Értékelés: 1 (Borzalom) - 10 (Mennyei!) skálán: 4 pont – Ha minden más zárva van

1 megjegyzés:

  1. Szia! Most leltem erre az írásra és
    egyszerűen nem értelek! Ez egy bitang jó hely,bitang jó kajákkal,normális árakkal,én jártam ide ezelőtt is(tüzes vasaló)azt kellett volna látnod! Értékelhetelen a megjelenés? Pofás,letisztult,tiszta,rendes! Mit vársz az általad is leírt pici helytől? Kevés az étel,mihez képest? Hamburgerek,burritók,Quesadillák,szendvicsek,levesek,napi ajánlatok desszertek! Vicces,hogy ami ízlett még abban is a hibát keresed (kevés volt a szósz) A hamburgerben meg sok! :) Mindenféle üditő aztán szevasz! Én sört is láttam nem egyet,nem kettőt ráadásul prémium söröket! Nekem eddig a kiszolgálással sem volt bajom,de ezt nem tudhatom,lehet rászaladtál! Én mondjuk egy kicsit elfogult vagyok a hellyel kapcsolatban,szinte mindent tudok róluk,pl,hogy harmadikok lettek a burgerdayen (a város harmadik legjobb hamburgere a szakmai zsúri szerint),a Welovebudapest beválasztotta őket Budapesz legjobb hamburgerezői közé és a Burgerblog is kitűnő kritikát írt róluk Stb! Sebaj!
    Nem lehet mindenkinek minden egyformán jó vagy rossz,de egy kicsit alul értékeltnek érzem az írásod egy kis kötekedéssel megspékelve! Végezetül megjegyzem (szakácsként),hogy egy kézműves hamburgerre várni kell! 12-15 percet biztos! Tudod itt sütik a húst nem mikrózzák! Egy extra amit te is ettél legalább 20dkg! Azt te mennyi idő alatt sütnéd meg,médiumra,vagy ne adj Isten welldone-ra? Mert a végén még a "véres húst" kellene megennie a kedves vendégnek és csak úgy záporoznának a kritikák! Ha rám hallgatsz teszel még egy próbát,jobban körülnézel,esetleg "szakmai szemmel" is és talán megváltozik a véleményed! További jó írást,sok sikert! Üdvözlettel: Zoli (egy elfogult W35 fan)

    VálaszTörlés